Ασφάλειας / Security

Το "Κ.Δ.Β.Μ.2 ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ", πιστοποιημένο για τις εκπαιδευτικές του υπηρεσίες από τον ΕΟΠΠΕΠ, υλοποιεί σεμινάρια προσωπικού ασφαλείας (Κατηγορία Α) με βάση τον Κανονισμό Κατάρτισης Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., για την απόκτηση της απαραίτητης Βεβαίωσης Επάρκειας, καθώς και την άδεια προσωπικού ασφάλειας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΚΕ.ΜΕ.Α.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του ομίλου μας διαθέτει πολυετή πείρα στον τομέα των Υπηρεσιών Ασφαλείας, εφαρμόζοντας κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης όλα τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 4892/1/76-γ’ 12-07-2010 ΚΥΑ (ΦΕΚ 664 /Β / 17-5-2010), οι εργαζόμενοι ως προσωπικό ασφαλείας (Security) σε ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, προκειμένου να εκδώσουν ή να ανανεώσουν την άδεια εργασίας (κατηγορία Α ή Β) απαιτείται πλέον να καταθέσουν Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ν. 3707/2008).

Τμήματα Πρωινά ή Απογευματινά με δυνατότητα παρακολούθησης online (μέσω τηλεδιάσκεψης) – Ωράριο ευέλικτο

Δημιουργία τμημάτων πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Κάθε σεμινάριο διάρκειας 105 ωρών:

  • Ολοκληρώνεται σε διάστημα ενός μήνα.
  • Διεξάγεται σε συνεργασία με το ΚΕΜΕΑ
  • Είναι απαραίτητο να το παρακολουθήσουν οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να δώσουν εξετάσεις στο ΚΕΜΕΑ, για την απόκτηση Πιστοποίησης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας και δεν διαθέτουν ούτε αποδεδειγμένη προϋπηρεσία με ένσημα, ούτε άδεια (ενεργή ή ανενεργή).

Σημείωση: Οι υποψήφιοι – όταν δηλώνουν συμμετοχή στις Εξετάσεις Πιστοποίησης του ΚΕΜΕΑ - είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν μαζί με τα άλλα δικαιολογητικά και την βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου των 105 ωρών, η οποία χορηγείται από το Κ.Δ.Β.Μ.2.

Θέλεις να μάθεις τις τρέχουσες προσφορές μας για σεμινάρια; πάτησε εδώ

Για αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πάτησε εδώ

Θέλεις περισσότερες πληροφορίες  για σεμινάρια; πατήστε εδώ

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μαθήματα Αγγλικών για τις εξετάσεις TOEIC ΕΦΕΤ »