Μαθήματα Αγγλικών για τις εξετάσεις TOEIC

toeic μαθήματα ενηλίκων από Σταθμό Γνώσης toeic μαθήματα ενηλίκων από Σταθμό Γνώσης

Το Κ.Δ.Β.Μ.2 “ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ” στα Πετράλωνα δημιουργεί ταχύρρυθμα τμήματα για toeic με έναρξη μαθημάτων κάθε μήνα. Τα μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα ενηλίκων με ευέλικτα ωράρια. Το σύστημα μας εγγυάται την σίγουρη επιτυχία του σπουδαστή στο συγκεκριμένο πτυχίο του TOEIC.

Θέλετε να μάθετε τις τρέχουσες προσφορές μας; πατήστε εδώ!

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; πατήστε εδώ!

Θέλεις να κλείσεις συνάντηση για ενημέρωση; Κάνε την κράτηση σου  εδώ

 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αγγλικών μπορούν να το παρακολουθήσουν εργαζόμενοι οι οποίοι και θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις των αγγλικών τους , φοιτητές για μεταπτυχιακά, αλλά και όσοι θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Το TOEIC Listening and Reading είναι ένα τεστ πολλαπλών επιλογών. Το συγκεκριμένο τεστ υπολογίζει με ακρίβεια το επίπεδο των γνώσεων του υποψηφίου του  οποίου η μητρική γλώσσα δεν είναι η Αγγλική. Η βαθμολογία που λαμβάνει ο υποψήφιος δηλώνει πόσο καλά μπορεί να επικοινωνεί με άλλα άτομα στο καθημερινό εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον.

 

ΔΟΜΗ ΤΟΥ TOEIC

Το τεστ του TOEIC αποτελείται από 200 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών.
Οι πρώτες 100 ερωτήσεις είναι   κατανόησης προφορικού λόγου από CD ήχου (Listening Comprehension) και οι υπόλοιπες 100 είναι ερωτήσεις λεξιλογίου, γραμματικής και κατανόησης κειμένου (Reading Comprehension).
Το Α.Σ.Ε.Π. αναγνωρίζει και μοριοδοτεί το ΤΟΕΙC στα εξής επίπεδα: μέτρια γνώση (405-500), καλή γνώση (505-780) και πολύ καλή γνώση (785-900). Εξετάσεις διεξάγονται κάθε μήνα.

Συχνές Ερωτήσεις

  1. Γιατί να επιλέξω το TOEIC;

Tο TOEIC αναγνωρίζεται και μοριοδοτείται από το ΑΣΕΠ και τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. Επίσης αναγνωρίζεται από πολλά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα για εισαγωγή σπουδαστών σε μεταπτυχιακά προγράμματα και από πολλά αγγλόφωνα Πανεπιστήμια για σπουδές στο εξωτερικό. Τέλος, πάνω από 10.000 διεθνείς οργανισμοί και επιχειρήσεις σε 120 χώρες εμπιστεύονται το TOEIC για την πρόσληψη και εκπαίδευση προσωπικού.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του TOEIC είναι η ευελιξία του: Οι εξετάσεις γίνονται κάθε εβδομάδα και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή τουλάχιστον 1 εβδομάδα νωρίτερα. Τα αποτελέσματα γίνονται γνωστά περίπου 5 ημέρες μετά τις εξετάσεις. Επίσης εξετάζεστε μόνο στο ακουστικό κομμάτι  και στο κομμάτι της γραμματικής. Συνεπώς αν δεν είναι το δυνατό σας σημείο τα προφορικά και η έκθεση τότε είναι το ιδανικό πτυχίο!

  1. Ποιο είναι το κόστος εξέτασης του TEST TOEIC και πως γίνεται η εγγραφή;

Το κόστος εξέτασης για το 2014 είναι 150€. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εγγράφονται 2 εβδομάδες πριν την ημερομηνία εξέτασης. Ωστόσο, διαθέσιμες θέσεις ίσως υπάρχουν και μετά από αυτήν την ημερομηνία.

  1. Ποια είναι η διάρκεια των μαθημάτων προετοιμασίας για τις εξετάσεις του TOEIC;

Η προετοιμασία για τις εξετάσεις του TOEIC είναι 4 εβδομάδες έως και 10 εβδομάδες (ανάλογα το επίπεδο γνώσεων και το επιθυμητό score) και είναι αρκετή για τον υποψήφιο έτσι ώστε να επιτύχει τους στόχους του που έχουμε θέσει απο κοινού. Η προετοιμασία περιλαμβάνει μαθήματα 2 φορές την εβδομάδα και 2 τεστ εξετάσεων την εβδομάδα. Το εκπαιδευτικό υλικό παρέχεται από εμάς.

  1. Γιατί δεν μπορώ να προετοιμαστώ μόνος μου να δώσω τις εξετάσεις του TOEIC;

Το Toeic είναι ένα τεστ Αγγλικών τελείως διαφορετικό από τα πτυχία του proficiency και του lower. H απάντηση των ερωτήσεων  απαιτεί τεχνικές οι οποίες είναι άγνωστες στον υποψήφιο. Αυτές οι τεχνικές διδάσκονται στη προετοιμασία που γίνεται στο φροντιστήριο μας. Οι εξειδικευμένοι μας καθηγητές επιλύουν κάθε απορία και καθοδηγούν σωστά τον υποψήφιο έτσι ώστε να επιτύχει στις εξετάσεις. Χωρίς σωστή προετοιμασία ή ελλιπής καθοδήγηση, ο υποψήφιος θα χρειαστεί να ξαναδώσει το τεστ το οποίο θα κοστίσει επιπλέον χρήματα  αλλά και επιπλέον κόπο και χρόνο.

  1. Το αποτέλεσμα των μαθημάτων είναι εγγυημένο;

Το εκπαιδευτήριο παρέχει γραπτή εγγύηση επιτυχίας της δουλειάς του. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που ο φοιτητής δε καταφέρει να πετύχει τον εκπαιδευτικό του στόχο παρόλο που ακολούθησε κατά γράμμα το πρόγραμμα μας, τότε το φροντιστήριο μας δεσμεύεται να προετοιμάζει εντελώς Δωρεάν το φοιτητή να ξαναδώσει εξετάσεις.

 

Θέλετε να μάθετε τις τρέχουσες προσφορές μας; πατήστε εδώ!

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; πατήστε εδώ!

Θέλεις να κλείσεις συνάντηση για ενημέρωση; Κάνε την κράτηση σου  εδώ