Προγράμματα Voucher για Ανέργους

Σκοπός της δράσης είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.

Αντικείμενο της δράσης αποτελεί η παροχή σε άνεργους νέους υπηρεσιών συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (σε οριζόντια και εξειδικευμένα θεματικά αντικείμενα τα οποία σχετίζονται με τη θέση πρακτικής άσκησης που θα τοποθετηθεί ο ωφελούμενος).

Οι υπηρεσίες θα παρασχεθούν μέσω επιταγής εισόδου (voucher) στην αγορά εργασίας.

Το Κ.Δ.Β.Μ.2 ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ έχει ήδη οργανώσει και ολοκληρώσει επιτυχώς πλήθος συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές από τους ωφελουμένους που συνεργάστηκε. Οι επαγγελματικοί μας σύμβουλοι επιλέγουν πάντοτε για εσάς τις εκλεκτότερες επιχειρήσεις, μέσα από το δίκτυο συνεργατών μας, με στόχο αφενός την εύρεση εργασίας στο αντικείμενο που επιθυμείτε, αλλά και τη δημιουργία των κατάλληλων προοπτικών για μια μελλοντική συνεργασία, η οποία μπορεί να σας αποδώσει τη θέση εργασίας που σας αξίζει.

Το Κ.Δ.Β.Μ.2  ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ στα Πετράλωνα (έναντι ΗΣΑΠ) αναλαμβάνει την υλοποίηση προγραμμάτων επιδοτούμενης κατάρτισης για άνεργους (Voucher), οργανώνοντας τμήματα με άμεση αποπληρωμή του εκπαιδευτικού επιδόματος.

Είσαι άνεργος και θέλεις να κάνεις την άιτηση σου; Πάτησε εδώ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΛΑΕΚ 0,24% »