Μαθήματα Αγγλικών για τις εξετάσεις IELTS

ielts, αγγλικά ενηλίκων, πετράλωνα,σταθμός γνώσης ielts, αγγλικά ενηλίκων, πετράλωνα,σταθμός γνώσης

Το Κ.Δ.Β.Μ.2 “ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ” δημιουργεί ταχύρρυθμα τμήματα για IELTS με έναρξη μαθημάτων κάθε μήνα. Τα μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα ενηλίκων με ευέλικτα ωράρια. Το σύστημα μας εγγυάται την σίγουρη επιτυχία του σπουδαστή στο συγκεκριμένο πτυχίο του IELTS.

Θέλετε να μάθετε τις τρέχουσες προσφορές μας; πατήστε εδώ!

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; πατήστε εδώ!

Θέλεις να κλείσεις συνάντηση για ενημέρωση; Κάνε την κράτηση σου  εδώ

 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αγγλικών μπορούν να το παρακολουθήσουν φοιτητές και όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει προπτυχιακά αλλά και μεταπτυχιακά μαθήματα σε πανεπιστήμιο και το επίπεδο των Αγγλικών τους είναι B2 (επίπεδο Lower). Ακόμα πιστοποιεί την ικανότητα των υποψηφίων για εργασία στο εξωτερικό όπου η επίσημη γλώσσα είναι η Αγγλική.

ΔΟΜΗ ΤΟΥ IELTS

Το IELTS αξιολογεί την ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε την Αγγλική γλώσσα σε πραγματικές συνθήκες. Η εξέταση καλύπτει και τις τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες  και διατίθεται σε δύο τύπους: Ακαδημαϊκή και Γενική Εκπαίδευση (Academic and General Training). 
Όλοι οι υποψήφιοι εξετάζονται στις ίδιες ενότητες Κατανόησης και Παραγωγής Προφορικού Λόγου (Listening and Speaking Modules), ενώ η Κατανόηση και η Παραγωγή Γραπτού Λόγου (Reading and Writing) προσφέρονται ως Ακαδημαϊκές ή Γενικές Εκπαιδευτικές Ενότητες (Academic or General Training Modules).
Οι Ακαδημαϊκές Ενότητες (Academic Modules) αξιολογούν κατά πόσο κάποιος υποψήφιος είναι έτοιμος να σπουδάσει ή να εκπαιδευτεί στην Αγγλική γλώσσα σε πτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο.
Οι Γενικές Εκπαιδευτικές Ενότητες (General Training Modules) δίνουν έμφαση στην επικοινωνία σε ευρύ κοινωνικό και εκπαιδευτικό πλαίσιο και είναι σχεδιασμένες για υποψήφιους που σκοπεύουν να εργαστούν, να ζήσουν ή να σπουδάσουν σε Αγγλόφωνο περιβάλλον, σε επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σε επίπεδο επαγγελματικής εκπαίδευσης.
Η βαθμολογία του τεστ είναι από 1 (χαμηλή) έως και 9 (άριστη). Εξετάσεις διενεργούνται 2 φορές το μήνα και τα αποτελέσματα βγαίνουν 2 εβδομάδες μετά τις εξετάσεις.

Συχνές Ερωτήσεις

  1. Από ποιές χώρες και πανεπιστήμια αναγνωρίζεται το IELTS;

Το IELTS αναγνωρίζεται από πανεπιστήμια και εργοδότες σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, του Καναδά, της Ιρλανδίας, της Νέας Ζηλανδίας, του Ηνωμένου Βασίλειου και τις ΗΠΑ. Είναι, επίσης, αναγνωρισμένο από επαγγελματικούς φορείς, αρχές μετανάστευσης και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες. Περισσότεροι από 1,4 εκατομμύρια άνθρωποι το χρόνο κάνουν το τεστ.

  1. Ποιο είναι το κόστος εξέτασης του TEST IELTS και πως γίνεται η εγγραφή;

Το κόστος εξέτασης για το 2014 είναι 190€. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εγγράφονται πέντε εβδομάδες πριν την ημερομηνία εξέτασης. Ωστόσο, διαθέσιμες θέσεις ίσως υπάρχουν και μετά από αυτήν την ημερομηνία.

  1. Ποια είναι η διάρκεια των μαθημάτων προετοιμασίας για τις εξετάσεις του IELTS;

Η διάρκεια των μαθημάτων ποικίλει ανάλογα τον τύπο του τεστ που θα επιλεγεί (Academic ή General) καθώς και του επιθυμητού σκορ. Σε γενικές γραμμές μια προετοιμασία από 4 εβδομάδες έως 10 εβδομάδες είναι αρκετή για τον υποψήφιο έτσι ώστε να επιτύχει τους στόχους του που έχει θέσει από κοινού με τον καθηγητή του εκπαιδευτηρίου.

  1. Γιατί δεν μπορώ να προετοιμαστώ μόνος μου να δώσω τις εξετάσεις του IELTS;

Το IELTS είναι ένα τεστ Αγγλικών τελείως διαφορετικό από τα πτυχία του Proficiency και του Lower. H απάντηση των ερωτήσεων  απαιτεί τεχνικές οι οποίες είναι άγνωστες στον υποψήφιο. Αυτές οι τεχνικές διδάσκονται στη προετοιμασία που γίνεται στο φροντιστήριο μας. Οι εξειδικευμένοι μας καθηγητές επιλύουν κάθε απορία και καθοδηγούν σωστά τον υποψήφιο έτσι ώστε να επιτύχει στις εξετάσεις. Χωρίς σωστή προετοιμασία ή ελλιπής καθοδήγηση, ο υποψήφιος θα χρειαστεί να ξαναδώσει το τεστ το οποίο θα κοστίσει επιπλέον χρήματα  αλλά και επιπλέον κόπο και χρόνο.

  1. Το αποτέλεσμα των μαθημάτων είναι εγγυημένο στο εκπαιδευτήριο;

Το εκπαιδευτήριο μας παρέχει γραπτή εγγύηση επιτυχίας της δουλειάς του. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που ο φοιτητής δε καταφέρει να πετύχει τον εκπαιδευτικό του στόχο παρόλο που ακολούθησε κατά γράμμα το πρόγραμμα μας, τότε δεσμευόμαστε να προετοιμάσουμε εντελώς Δωρεάν το φοιτητή να ξαναδώσει εξετάσεις.

Θέλετε να μάθετε τις τρέχουσες προσφορές μας; πατήστε εδώ!

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; πατήστε εδώ!

Θέλεις να κλείσεις συνάντηση για ενημέρωση; Κάνε την κράτηση σου  εδώ

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μαθήματα Αγγλικών για τις εξετάσεις TOEFL »