Μαθήματα Αγγλικών για τις εξετάσεις TOEFL

Το Κ.Δ.Β.Μ.2 “ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ” στα Πετράλωνα δημιουργεί ταχύρρυθμα τμήματα για TOEFL με έναρξη μαθημάτων κάθε μήνα. Τα μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα ενηλίκων με ευέλικτα ωράρια. Το σύστημα μας εγγυάται την σίγουρη επιτυχία του σπουδαστή στο πτυχίο του TOEFL.

Θέλετε να μάθετε τις τρέχουσες προσφορές μας; πατήστε εδώ!

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; πατήστε εδώ!

Θέλεις να κλείσεις συνάντηση για ενημέρωση; Κάνε την κράτηση σου  εδώ

 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αγγλικών μπορούν να το παρακολουθήσουν φοιτητές και όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει προπτυχιακά αλλά και μεταπτυχιακά μαθήματα σε πανεπιστήμιο.

ΔΟΜΗ ΤΟΥ TOEFL

Το τεστ εξετάζει και τις 4 δεξιότητες : Κείμενο, προφορικά, ακουστικά και έκθεση. Το τέστ γίνεται εξ’ ολοκλήρου σε Η/Υ. Οι υποψήφιοι λαμβάνουν βαθμολογία ανά ενότητα και συνολική βαθμολογία. Η κλίμακα της βαθμολογίας είναι από το 0 εως το 120. Αναλυτικά:

• Κατανόηση Προφορικού Λόγου (Listening comprehension): 0-30 βαθμούς -> Διάρκεια 60-90’
• Παραγωγή Προφορικού Λόγου (Speaking): 0-30 βαθμούς -> Διάρκεια 20’
• Παραγωγή Γραπτού Λόγου (Writing): 0-30 βαθμούς -> Διάρκεια 50’
• Κατανόηση Γραπτού Λόγου (Reading comprehension): 0-30 βαθμούς -> Διάρκεια 60-100’

Η πιστοποίηση ισχύει για 2 χρόνια και υπάρχουν αρκετές εξεταστικές κάθε μήνα.

Συχνές Ερωτήσεις

  1. Από ποιές χώρες και πανεπιστήμια αναγνωρίζεται το TOEFL;

Πάνω από 9.000 κολέγια, γραφεία και άλλοι φορείς σε πάνω από 130 χώρες δέχονται το TOEFL. Επίσης χρησιμοποιείται από:

α. Υπηρεσίες μετανάστευσης για να θεωρήσουν άδεια κατοικίας και εργασίας.

β. Ιατρικούς φορείς για να θεωρήσουν άδειες επαγγελματικής πιστοποίησης.

γ. Άτομα που θέλουν να μετρήσουν την πρόοδό τους στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Το TOEFL αναγνωρίζεται από πανεπιστήμια και εργοδότες σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και του Ηνωμένου Βασίλειου.

2. Ποιο είναι το κόστος εξέτασης του TEST TOEFL και πως γίνεται η εγγραφή;

Το κόστος εξέτασης για το 2014 είναι 240$. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εγγράφονται πέντε εβδομάδες πριν την ημερομηνία εξέτασης. Ωστόσο, διαθέσιμες θέσεις ίσως υπάρχουν και μετά από αυτήν την ημερομηνία.

3. Ποια είναι η διάρκεια των μαθημάτων προετοιμασίας για τις εξετάσεις του TOEFL;

Η προετοιμασία για τις εξετάσεις του TOEFL είναι 4 εβδομάδες και είναι αρκετή για τον υποψήφιο έτσι ώστε να επιτύχει τους στόχους του που έχει θέσει για τον εαυτό του, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή του. Η προετοιμασία περιλαμβάνει μαθήματα 2 φορές την εβδομάδα και 2 τεστ εξετάσεων την εβδομάδα (Computer based αλλά και Paper test). Το εκπαιδευτικό υλικό παρέχεται από εμάς.

4. Γιατί δεν μπορώ να προετοιμαστώ μόνος μου να δώσω τις εξετάσεις του TOEFL;

Το TOEFL είναι ένα τεστ Αγγλικών τελείως διαφορετικό από τα πτυχία του Proficiency και του Lower. H απάντηση των ερωτήσεων  απαιτεί τεχνικές οι οποίες είναι άγνωστες στον υποψήφιο. Αυτές οι τεχνικές διδάσκονται στη προετοιμασία που γίνεται στο χώρο μας. Οι εξειδικευμένοι μας καθηγητές επιλύουν κάθε απορία και καθοδηγούν σωστά τον υποψήφιο έτσι ώστε να επιτύχει στις εξετάσεις. Χωρίς σωστή προετοιμασία ή ελλιπής καθοδήγηση, ο υποψήφιος θα χρειαστεί να ξαναδώσει το τεστ το οποίο θα κοστίσει επιπλέον χρήματα  αλλά και επιπλέον κόπο και χρόνο.

5. Το αποτέλεσμα των μαθημάτων είναι εγγυημένο στο φροντιστήριο ;

Το εκπαιδευτήριο μας παρέχει γραπτή εγγύηση επιτυχίας της δουλειάς του. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που ο φοιτητής δε καταφέρει να πετύχει τον εκπαιδευτικό του στόχο, παρόλο που ακολούθησε κατά γράμμα το πρόγραμμα μας, τότε δεσμευόμαστε να προετοιμάσουμε εντελώς Δωρεάν τον φοιτητή να ξαναδώσει εξετάσεις.

Θέλετε να μάθετε τις τρέχουσες προσφορές μας; πατήστε εδώ!

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; πατήστε εδώ!

Θέλεις να κλείσεις συνάντηση για ενημέρωση; Κάνε την κράτηση σου  εδώ