Παιδικά προγράμματα for Kids

Μαθήματα πληροφορικής για παιδιά Σταθμός γνώσης Μαθήματα πληροφορικής για παιδιά Σταθμός γνώσης

Το Πρόγραμμα for Kids είναι ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης που απευθύνεται σε παιδιά 6 έως 11 ετών και το οποίο παρέχει τη δυνατότητα για εκπαίδευση στη χρήση Η/Υ σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα και ανάλογα με τις γνώσεις και την ηλικία των παιδιών που συμμετέχουν. Το for Κids είναι ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης και αξιολόγησης χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών για παιδιά 6 έως 11 ετών. Απευθύνεται στα παιδιά του Δημοτικού ανεξάρτητα από το επίπεδο των γνώσεων τους στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιλαμβάνει έξι (6) ετήσια εκπαιδευτικά επίπεδα.

Πρόγραμμα for Kids

Παρακάτω παρατίθενται αναλυτικές πληροφορίες για το τι ακριβώς είναι το Πρόγραμμα for Kids, σε ποιους απευθύνεται και ποια είναι τα πλεονεκτήματα του παιδικού προγράμματος.

Τι είναι το Παιδικό Πρόγραμμα for Kids

Το for Κids είναι ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης και αξιολόγησης χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών για παιδιά 6 έως 11 ετών (μαθητές Δημοτικού).

Σε ποιους απευθύνεται το Πρόγραμμα for Kids

To πρόγραμμα for Kids απευθύνεται στα παιδιά του Δημοτικού ανεξάρτητα από το επίπεδο των γνώσεων τους στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιλαμβάνει έξι (6) ετήσια εκπαιδευτικά επίπεδα.

Πλεονεκτήματα  του Προγράμματος for Kids

Το πρόγραμμα for Kids:
• Δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να επιλέξουν ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης και αξιολόγησης χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, ευέλικτο, σύγχρονο και συναρπαστικό
• Αναβαθμίζει την εκπαίδευση στους υπολογιστές για τα παιδιά του Δημοτικού
• Διευρύνει τα γνωστικά αντικείμενα που συνήθως διδάσκονται οι μαθητές σε αυτές τις ηλικίες με αντικείμενα πέρα από τα συνηθισμένα
• Παρέχει στο κέντρο μας  μια πλήρη, άρτια, ποιοτική και σύγχρονη επιλογή εκπαίδευσης και αξιολόγησης μαθητών Δημοτικού, δημιουργημένη από τους κορυφαίους φορείς

Το Πρόγραμμα for Kids περιλαμβάνει τη χρήση πλήθους εφαρμογών κατάλληλων για τις ηλικίες και το γνωστικό επίπεδο κάθε μαθητή. Το πρόγραμμα καλύπτει όλο το φάσμα των τεχνολογικών κατηγοριών και στόχων, από τις επιτραπέζιες εκδόσεις και τα γραφικά μέχρι τα πολυμέσα, το λειτουργικό σύστημα και τον προγραμματισμό.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην πρακτική αξιοποίηση των γνώσεων χειρισμού των εφαρμογών λογισμικού που διδάσκονται οι μαθητές, μέσα από ευφάνταστα σενάρια του πραγματικού κόσμου και ελκυστικές πρακτικές δραστηριότητες. Στα υψηλότερα επίπεδα, δίνεται έμφαση σε χρήσεις των γνώσεων αυτών σε ψηφιακές εφαρμογές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά τα σημερινά παιδιά.

Για την εξέταση του Προγράμματος for Kids χρησιμοποιείται πλήθος λογισμικών από προγράμματα φτιαγμένα ειδικά για παιδιά και εγκυκλοπαίδειες μέχρι εφαρμογές του Office και εφαρμογές συνοδευτικές των Windows. 

Θέλεις να μάθεις τις τρέχουσες προσφορές μας για μαθήματα Υπολογιστών; πάτησε εδώ

Θέλεις περισσότερες πληροφορίες  για μαθήματα Υπολογιστών; πατήστε εδώ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Εφηβικά »