Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η νέα δράση της ΔΥΠΑ  με τίτλο: «Ολοκληρωμένη Δράση Κατάρτισης και Απασχόλησης 15.000 ανέργων, ηλικίας 25 έως 45 ετών» και εκπαιδευτικό επίδομα 400€  και απασχόληση απο τον ΔΥΠΑ (Πρώην ΟΑΕΔ)

 

Σε αναμονή του Β Κύκλου για το  επιδοτούμενο πρόγραμμα σε  εργαζομένους με επίδομα 400€ (80 ώρες) και έμφαση στην αναβάθμιση δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες.

 

Σας ενημερώνουμε πως βάσει σχετικής ανακοίνωσης από σήμερα, Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 και ώρα 14:00 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα απόκτησης και αναβάθμισης πράσινων δεξιοτήτων της ΔΥΠΑ.

 

Σε αναμονή του ΕΠΙΔΟΤΟΎΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  «Ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας με παροχή πιστοποίησης των αποκτηθεισών γνώσεων” και αφορά την επιδοτούμενη κατάρτιση ΚΑΙ πιστοποίηση 5.000 ανέργων με το επίδομα να φτάνει έως και τα 525 ευρώ. 

 

Σε αναμονή του ΕΠΙΔΟΤΟΎΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ για τουλάχιστον 18.000 Ανέργους & Εργαζόμενους με επίδομα εως 2.500€!