Ενημέρωση για τις Δράσεις των Μηνών Μαΐου & Ιουνίου και Προεγγραφές Θέσεων!

Οδηγίες προς Μαθητές / Γονείς / Συνεργάτες για την επανεκκίνηση των μαθημάτων απο την Δευτέρα 11/05/2020.

Ο Σταθμός Γνώσης σας καλοσορίζει με προσιτά δίδακτρα και υψηλής ποιότητας εκπαίδευση! Καλή σχολική χρονιά!

Ο Σταθμός Γνώσης σας καλοσορίζει με προσιτά δίδακτρα και υψηλής ποιότητας εκπαίδευση! Το κέντρο μας διαισθανόμενο την δύσκολη οικονομική κατάσταση προχωρά σε ειδικές οικονομικές προσφορές οι οποίες και θα βοηθήσουν όλους να τις επιλέξουν. Συγκεκριμένα για το σχολικό έτος 2017-2018 και για εγγραφές μέχρι και τις 31  Μαίου 2018 και για περιορισμένες μόνο θέσεις θα ισχύουν οι προσφορές...

Ο Σταθμός Γνώσης σας καλοσορίζει με προσιτά δίδακτρα και υψηλής ποιότητας εκπαίδευση! Καλή σχολική χρονιά!

Ο Σταθμός Γνώσης σας καλοσορίζει με προσιτά δίδακτρα και υψηλής ποιότητας εκπαίδευση! Καλή σχολική χρονιά!

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του πτυχίου Michigan ECCE για την περίοδο Δεκεμβρίου 2016! 100% επιτυχία στους μαθητές μας!

Το κέντρο μας διαισθανόμενο την δύσκολη οικονομική κατάσταση προχωρά σε ειδικές οικονομικές προσφορές οι οποίες και θα βοηθήσουν όλους να τις επιλέξουν. Συγκεκριμένα για το σχολικό έτος 2016-2017 και για εγγραφές μέχρι και τις 31  ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 και για  περιορισμένες μόνο θέσεις θα ισχύουν οι προσφορές:

Αγαπητοί γονείς,

Η Διεύθυνση του κέντρου ξένων γλωσσών και πληροφορικής APPLE STUDIES Πετραλώνων θέλει να σας εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της για την εμπιστοσύνη που δείξατε στα προγράμματα σπουδών μας καθώς και για την προτίμηση σας στο Κέντρο μας. Οι μικροί μας σπουδαστές  θα τελειώσουν τα μαθήματα τους τη Πέμπτη 2 Ιουνίου.Το τελικό τεστ θα το γράψουν την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα που θα ανακοινωθεί από τον καθηγητή τους.

Κάθε καλοκαίρι διοργανώνονται εντατικά τμήματα Αγγλικών όλων των επιπέδων και καλύπτεται η ύλη μιας ολόκληρης τάξης με χαμηλότερα δίδακτρα από την αντίστοιχη τάξη στο χειμερινό πρόγραμμα. Τα προγράμματα διαρκούν από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου και από τέλη Αυγούστου μέχρι την έναρξη των Σχολείων. Έτσι επιτυγχάνεται ένας άριστος συνδυασμός εντατικών μαθημάτων και διακοπών.

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Ένα εκπαιδευτκό τρίμηνο ολοκληρώνεται και εν όψει των χριστουγεννιατικων εορτών και διακοπών το ADVANCED PEOPLE'S STUDIES ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ σας ενημερώνει για το μήνα Δεκέμβριο ότι: