Βαθμοί Γ' τριμήνου και Δραστηριότητες Ιουνίου 2016

Αγαπητοί γονείς,

Η Διεύθυνση του κέντρου ξένων γλωσσών και πληροφορικής APPLE STUDIES Πετραλώνων θέλει να σας εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της για την εμπιστοσύνη που δείξατε στα προγράμματα σπουδών μας καθώς και για την προτίμηση σας στο Κέντρο μας. Οι μικροί μας σπουδαστές  θα τελειώσουν τα μαθήματα τους τη Πέμπτη 2 Ιουνίου.Το τελικό τεστ θα το γράψουν την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα που θα ανακοινωθεί από τον καθηγητή τους.

Μέχρι και 15 Ιουνίου θα λάβουν χώρα οι εξής δραστηριότητες :


1. ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΑΘΜΩΝ ΄Γ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Allou Fun Park

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου θα γίνει η ετήσια απονομή των βεβαιώσεων ολοκλήρωσης επιπέδου και των βαθμών Γ’ Τριμήνου. Η Ώρα προσέλευσης για την απονομή θα είναι στις 17:00.Η παρουσία σας κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ! Στο τέλος θα επισκεφτούμε το παιδικό πάρκο ALLOU FUN PARK. Είναι υποχρεωτική η συνοδεία των παιδιών από τον κηδεμόνα του. Μπορείτε να καλέσετε και φίλους σας να σας συνοδεύσουν! Τα παιδιά μπορούν να προμηθευτούν το βραχιόλι για να συμμετέχουν στα παιχνίδια με 12€. Δηλώστε την συμμετοχή σας έγκαιρα λόγω περιορισμένων θέσεων.

 

2. ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (3 ΜΕ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

Από 5 Σεπτεμβρίου έως και 9 Σεπτεμβρίου θα γίνουν μαθήματα Γερμανικών ή Γαλλικών καθώς και Πληροφορικής για Αρχαρίους. Οι μικροί μας μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την γλώσσα και τα προγράμματα της πληροφορικής που τους ενδιαφέρει εντελώς δωρεάν και να αποφασίσουν ποιο θα προτιμούσαν ως επιπλέον δραστηριότητα για την νέα σχολική χρονιά. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δήλωση συμμετοχής στη γραμματεία έως και 15 Ιουνίου.

3. ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ

Σας υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της περιόδου από 11 Μαΐου έως 15 Ιουνίου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε, κατόπιν προσωπικού ραντεβού, για τα αποτελέσματα των σπουδών των παιδιών σας κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017 και να σας ενημερώσουμε για τα διαθέσιμα προγράμματα και τα οφέλη της προεγγραφής!


4. ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΘΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Απευθύνονται μόνο σε σπουδαστές οι οποίοι κρίνονται ικανοί και επιθυμούν να καλύψουν την ύλη μιας ολόκληρης τάξης κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού και Σεπτεμβρίου. Δηλώστε συμμετοχή έως 8 Ιουνίου στη Γραμματεία.


5. ΘΕΡΙΝΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Απευθύνονται σε σπουδαστές που έχουν την ανάγκη επαναλήψεων για την εμπέδωση των γνώσεων τους προκειμένου να μην έχουν ελλείψεις στο επόμενο επίπεδο. Για τους μαθητές που αντιμετώπισαν δυσκολίες κατά την διάρκεια της χρονιάς, η συμμετοχή τους σε αυτά τα τμήματα προτείνεται ιδιαίτερα. Δηλώστε συμμετοχή έως 8 Ιουνίου στη Γραμματεία.Τα μαθήματα θα γίνουν το πρώτο 10-μερο του Σεπτεμβρίου.

 

Σας περιμένω να συζητήσουμε από κοντά το εκπαιδευτικό μέλλον των παιδιών σας!