Α1/Α2

Το αρχικό επίπεδο των Γαλλικών για έναν αρχάριο είναι το Α1 όπου ο ενήλικας έρχεται σε σε επαφή με τη Γαλλική Γλώσσα σε προφορικό και γραπτό επίπεδο.

DELF A1

Στο επίπεδο Α1 ο ενήλικας σπουδαστής ξεκινά από το 0 και σταδιακά έρχεται σε επαφή με τη Γαλλική Γλώσσα σε προφορικό και γραπτό επίπεδο.
Βασικός εκπαιδευτικός στόχος του προγράμματος είναι η κατανόηση και χρήση από τον υποψήφιο οικείων και καθημερινών εκφράσεων στα Γαλλικά, όπως και πολύ απλών κειμένων, μικρών σε έκταση, όπως είναι αγγελίες, διαφημιστικά έντυπα, αφίσες, μενού και λογαριασμοί εστιατορίων που στοχεύουν στην ικανοποίηση συγκεκριμένων αναγκών της καθημερινότητας.

DELF A2

Στην επόμενη ενότητα Α2, καλλιεργείται και αναπτύσσεται η ικανότητα του σπουδαστή να επικοινωνεί στα Γαλλικά, κατά τη διάρκεια συνηθισμένων εργασιών, που δεν απαιτούν παρά μόνο την απλή και άμεση ανταλλαγή πληροφοριών σε οικεία θέματα. Η ικανότητα κάποιου να περιγράφει την εκπαίδευσή του, το άμεσο περιβάλλον του και να επεξεργάζεται θέματα που σχετίζονται με τις άμεσες ανάγκες του με πρακτικά, καθημερινά στοιχεία. Οι σπουδαστές που ολοκληρώσουν τον κύκλο μαθημάτων του αρχικού επιπέδου μπορεί να δώσουν εξετάσεις για τα πτυχία DELF 1 & DELF 2 που είναι διεθνώς αναγνωρισμένα. 

Θέλετε να μάθετε τις τρέχουσες προσφορές μας; πατήστε εδώ!

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; πατήστε εδώ!

Θέλεις να κλείσεις συνάντηση για ενημέρωση; Κάνε την κράτηση σου  εδώ