Το εκπαιδευτήριο "ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ" στα Πετράλωνα (Έναντι ΗΣΑΠ Πετραλώνων) δραστηριοποιείται από το 2003 στο χώρο της εκπαίδευσης. Το φροντιστήριο μας είναι μια μετεξέλιξη των APPLESTUDIES. Συνεχίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στις ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ - Αγγλικά , Γαλλικά , Γερμανικά , Ιταλικά , Ισπανικά  και Ελληνικά για ξένους.

Ο Όμιλος Εκπαιδευτηρίων «ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ»  έχει ως αποστολή την καλλιέργεια των ιδιαιτέρων ταλέντων και δεξιοτήτων κάθε σπουδαστή, σε συνθήκες που προάγουν τη γνώση και επιβραβεύουν την επιτυχία. 

Αξίες μας, ο Άνθρωπος, η Εξέλιξη, η Φροντίδα, η Γνώση και το Σύστημα. 

Πιστοποίηση  Υπηρεσιών διαχείρισης Ποιότητας Ξένων Γλωσσών κατά ΕΛΟΤ ΤΠ 1433:2008 Νο 02113003 από την TUV AUSTRIA HELLAS.

Ο Όμιλος Εκπαιδευτηρίων «ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ» στα Πετράλωνα έχει ως αποστολή την καλλιέργεια των ιδιαιτέρων ταλέντων και δεξιοτήτων κάθε σπουδαστή, σε συνθήκες που προάγουν τη γνώση και επιβραβεύουν την επιτυχία. 

Αξίες μας, ο Άνθρωπος, η Εξέλιξη, η Φροντίδα, η Γνώση και το Σύστημα. 

Στο εκπαιδευτήριο μας στα Πετράλωνα  διδάσκουν  καθηγητές απόφοιτοι πανεπιστημιακών σχολών με άριστη εκπαίδευση. Η επιλογή τους γίνεται με υψηλά κριτήρια αξιολόγησης και ειδικά τεστ γνώσεων έτσι ώστε να επιλεγούν μόνο οι καλύτεροι. Η Υπεύθυνη Σπουδών  αναλαμβάνει την εκπαίδευση τους, ακολουθώντας  τα πρότυπα που έχει θέσει το Κέντρο Έρευνας και Ακαδημαϊκού σχεδιασμού.

Τα εκπαιδευτικά εγχειρίδια του ομίλου "ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ" είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις τελευταίες αλλαγές του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος, καλύπτουν πλήρως τα πιο δύσκολα σημεία της ύλης, ενώ την επιμέλειά τους έχουν οι καθηγητές μας.

Πολιτική απορρήτου / εμπιστευτικότητας & συμμόρφωση GDPR και Πολιτική Ασφάλειας και  Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Σταθμός Γνώσης" εγγυάται στους Σπουδαστές του την επιτυχία τους στις εξετάσεις των Πιστοποιήσεων! Στους σπουδαστές που τυχόν θα αποτύχουν στις εξετάσεις για οποιοδήποτε Δίπλωμα / Πιστοποίηση, το εκπαιδευτήριο μας παρέχει Γραπτή Εγγύηση Επιτυχίας Εξετάσεων, αναλαμβάνει δηλαδή την εκ νέου προετοιμασία τους για μία από τις δύο αμέσως επόμενες εξεταστικές ΔΩΡΕΑΝ (με καταβολή μόνο συμβολικού ποσού εγγραφής).

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «Σταθμός Γνώσης» διαθέτει Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις , εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για μια δημιουργική και αποδοτική συνεργασία. Βρίσκεται στην Αθήνα ακριβώς απέναντι από τον Σταθμό ΗΣΑΠ Πετραλώνων. Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του εκπαιδευτηρίου μας είναι το ότι βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο, που έχει πρόσβαση με όλες τις αστικές συγκοινωνίες.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ στεγάζεται στα Πετράλωνα. Εξυπηρετούμε όλους τους μαθητές, τόσο Άνω και Κάτω Πετραλώνων, αφού βρισκόμαστε ακριβώς απέναντι από το Σταθμό ΗΣΑΠ, δηλαδή στο κεντρικότερο σημείο των Πετραλώνων, όσο και μαθητές από γειτονικές περιοχές, όπως Ταύρος, Καλλιθέα, Κουκάκι και κέντρο Αθήνας, όπως επίσης και όλους τους μαθητές που έχουν πρόσβαση σε αστικές συγκοινωνίες.