ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Το 2003 δημιουργήθηκε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος APPLE STUDIES, ο οποίος δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση των Ξένων Γλωσσών και της Πληροφορικής, στην περιοχή των Πετραλώνων. Διαθέτοντας μια ομάδα αξιόλογων καθηγητών, στόχος μας είναι η ικανοποίηση κάθε εκπαιδευτικής ανάγκης των μαθητών μας.

 Δεν αρκούμαστε, όμως, σε αυτό, γι’ αυτό και κάθε χρόνο εξελίσσεται όλο και περισσότερο το εκπαιδευτικό μας έργο. Έχοντας εκπαιδεύσει περισσότερους από 4.500 μαθητές, συνεχίζουμε να βελτιώνουμε διαρκώς την παροχή υπηρεσιών, συνδυάζοντας την πρωτοπορία και την αποτελεσματικότητα που οδηγεί στη στόχευση όλο και υψηλότερων στόχων και ιδανικών για παροχή ολοκληρωμένης γνώσης, τόσο σε παιδιά όσο και εφήβους.

Ως Μαθηματικός, με πολλές γνώσεις πάνω στην εκπαίδευση, είμαι σε θέση να γνωρίζω αρκετά καλά τον χώρο, τόσο της Πρωτοβάθμιας, όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ενημερώνομαι ανελλιπώς για τις εξελίξεις του. Την τελευταία πενταετία, ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες εξελίξεις, θέτουμε τον πήχη όλο πιο ψηλά, ενώ παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους μαθητές μας.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες της νέας εποχής, εμείς συνεχίζουμε δυναμικά, χωρίς περικοπές στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, αλλά, αντιθέτως, με αναβάθμιση τους και προσιτά δίδακτρα για κάθε οικογένεια και άτομο που θέλει να μας παρακολουθήσει.
Σε μια περίοδο όπου όλοι προσπαθούν να συρρικνώσουν τις δραστηριότητες τους, δίνοντας πρόχειρες λύσεις, εμείς διαφοροποιούμαστε και επενδύουμε ακόμα περισσότερα στην εκπαίδευση! Έτσι, αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης, προσθέτοντας στο πρόγραμμά μας υπηρεσίες Φροντιστηρίου για μαθητές Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου, καθώς και Μελέτη για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου. 

Έτσι, προστέθηκε στην οικογένεια του ομίλου μας ένα νέο μέλος: ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ! «Σταθμός Γνώσης Κέντρο Μελέτης» και «ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης» για όλες τις κατευθύνσεις, καθώς και ΕΠΑ.Λ. Παράλληλα, με το νέο μας εγχείρημα, συνεχίζουμε και αναβαθμίζουμε το «APPLE STUDIES Ξένες Γλώσσες» και το  «APPLE STUDIES Πληροφορική». Τόσες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, όλες συγκεντρωμένες κάτω από την ομπρέλα του μοναδικού πιστοποιημένου εκπαιδευτικού ομίλου στα Πετράλωνα, του «ΣΤΑΘΜΟΥ ΓΝΩΣΗΣ!»

Φέτος, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο σχεδόν 15 ετών λειτουργίας και σε συνεργασία με την TUV AUSTRIA HELLAS, πιστοποιήσαμε τόσο τις υπηρεσίες Ξένων Γλωσσών, όσο και της Μέσης Εκπαίδευσης, οι οποίες βρίσκονταν ήδη σε υψηλό επίπεδο. Μέσω αυτών των πιστοποιήσεων, αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά έμπρακτα, ότι πετυχαίνουμε τους εκπαιδευτικούς και εταιρικούς μας στόχους. Δεσμευόμαστε ότι οι μαθητές μας θα πετύχουν τους εκπαιδευτικούς στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Τέλος, υποσχόμαστε ότι παρέχουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας και βελτιώνουμε την ήδη υψηλή απόδοση μας.

Αισθάνομαι υπερήφανος για τη μέχρι στιγμής πορεία του ομίλου «ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ» και είμαι πεπεισμένος πως το μέλλον του διαγράφεται λαμπρό, συνεχίζοντας τη σκληρή προσπάθεια με υπομονή και επιμονή. Παράλληλα. έχοντας απόλυτο σεβασμό και επίγνωση της ευθύνης μου, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και την αμέριστη στήριξή σας τα τελευταία 15 έτη λειτουργίας του εκπαιδευτηρίου. Θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά και να επιλέξουμε μαζί το πρόγραμμα που ταιριάζει στις εκπαιδευτικές σας ανάγκες!

Με εκτίμηση,
Θεοχάρης Θεόδωρος
Διευθυντής Ομίλου - Μαθηματικός